U potrazi ste za poslom u Hrvatskoj?

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Bihaću u Hotelu Emporium, u ponedjeljak 06.03.2023. godine, s početkom u 17:00h.
skoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „TOMMY“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.
 
Trgovački maloprodajni lanac Tommy, sa  220 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i 4400 zaposlenika, je 6. trgovački lanac sa kontinuiranim rastom tržišnog udjela u Hrvatskoj i tržišni lider u Dalmaciji. Kao društveno odgovorna kompanija, dobitnica je mnogih nagrada i nositelj međunarodnog certifikata “Customer’s Friend – Vrhunska izvrsnost“, što je čini jednom od najpoželjenijih poslodavaca u Hrvatskoj.
Tommy je u potrazi za motivisanim i angažovanim sezonskim radnicima, različitih profila za rad u sektorima maloprodaje te logistike i distribucije. Unutar maloprodaje dostupne su pozicije za prodavače, mesare, skladištare, čistače, radnicima na posebnim odjelima poput gastro odjela i ribarnici, dok su u logistici i distribuciji dostupne pozicije za skladištare i pomoćne radnike u skladištu.

Svojim sezonskim zaposlenicima Tommy nudi stimulativna primanja uz konkretnu osnovnu platu a kroz sistem nagrađivanja sezonski radnici mogu ostvariti dodatnu zaradu. Pored stimulativnih primanja sezonskim radnicima je osiguran i plaćen smještaj, naknada za odvojeni život, obezbjeđena je refundacija troškova prevoza iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku, radna uniforma, kao i mogućnost angažmana nakon sezone.
Također novi radnici prolaze kroz sistematiziran program obuke, te je istima na raspolaganju tim internih trenera koji ovisno o potrebi sudjeluju u obuci.
Važno je napomenuti da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Tommy organizuje sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.
   
DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Bihaću, ponedjeljak 06.03.2023. godine s početkom u 17:00h. Sajam će se održati u Bihaću u prostorijama Hotela Emporium.
Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije „Tommy“. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao ali i da obave razgovor za isti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)