ŽIRI “ZVEZDA GRANDA” DOŠAO DO USIJANJA, OVE REČI ĆE IH KOŠTATI SARADNJE: “KO TE JE ŠTA PITAO, AJDE BEŽI?”

Duel Rijada Rahmanovića i Nikole Petraćkovića izazvao je pravu buru emocija u žiriju popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Zvezde Granda, žiri
ZVEZDE GRANDA, ŽIRI

Prvo su oko Rijadove pesme žestoko zaratili Saša Popović i Snežana Đurišić, a na kraju su uvrede razmenili Viki i Mili. Rijad je odneo pobedu u ovom duelu, pa je sa šest glasova prošao direktno dalje, dok će se Nikola za opstanak u takmičenju boriti u baražu. Ni autor pesme koju je Rijad izveo nije štedeo kritike na račun njegovog pevanja.

– Meni su bili tu negde, obojica su imali nekoliko faulova koji bi se na kantar mogli izmeriti. U načelu su bili jako dobri, Rijad je u prvoj pesmi bio odličan, druga pesma je zamka. U strofi je adrenalin, a refren je bukvalno priča, a ti si tu bio visok. U refrenu si bio falš na mnogim mestima, prva pesma fantazija. Pekar je meni bio odličan, izašao si iz svadbarske varijante i počeo da čaprkaš po modernom – kazao je Bosanac.

Rasprava među članovima žirija dovela je do žestokih reči između Saše Popovića i Snežane Đurišić, a Bosanac je takođe bio uključen u ovu raspravu. Iznošenje detalja iz studija dodatno je podgrejalo tenzije u žiriju.

Snežana Đurišić
SNEŽANA ĐURIŠIĆ

– Neosporno je da su obojica imali najbolji nastup do sada. Rijade, sve je bilo u redu, složila bih se sa Bosancem za ovu drugu pesmu. Svi idemo na foru da pevamo malo mirnije, pa onda u refrenu drugačije, zato je i rekao da je ova pesma zamka. Ti češ to čuti i nije to neka tragična greška – rekla je Sneža, a Saša se odmah nadovezao.

– Ma kakva zamka? Ajde beži bre! – kazao je Sale, a Snežana odgovorila u svom stilu:

– Ti ne možeš da pričaš o tome jer nisi pevač. Ko te je šta pitao?

Share on Facebook

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)